Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett nytt namn

Jag hade skrivit
ditt namn

i nyanser av rött

någonstans
mitt emellan
hjärta och smärta

men bokstäverna
vittrar sönder

och går knappt
att läsa


men ett nytt
börjar formas

och fyller
tomrummet

efter känslorna
av oss

som försvann
med orden

som handlade
om kärleken

mellan
dig och mig




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-01-04 10:21



Bookmark and Share


  bumerang
Har gång på gång i tankarna kommit tillbaka till din liknelse om orden som vittrar sönder. Så talande språk. Rymmer även en tidsfaktor i min värld.
Texten är vacker i sitt konstaterande.
2014-01-12

  anits VIP
Berörande om hur livet
kan vara många gånger.
2014-01-04

  Lars Hedlin
Starkt och en ny tid att börja på nya känslor
2014-01-04

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Gillar tonen i din text...
2014-01-04

    ej medlem längre
Så känslig och vacker!
2014-01-04

    ej medlem längre
och livet
tog en annan
vändning.. gillar denna!
2014-01-04

    ej medlem längre
Vemodiga och vackra rader..
2014-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP