Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som flytt

 

 

Livet flydde

men jag vet inte vart,

jag är ensam kvar.

 

Vart tog åren vägen

från 1945 tills nu.

 

Vad är kvar

av åren som bara försvunnit.

 

Jag är ensam kvar

utan egentliga minnen.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-01-04 23:03



Bookmark and Share


  poetryGirl
visst har du minnen. Jag sparar på mina minnen som ädelstenar.
2014-01-06

  walborg
Minnen kan man försöka nå om man vill - ett liv med minnen gör en hel så småningom
2014-01-05

  anits VIP
Så sant, tiden rusar i väg.
2014-01-04
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP