Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man blir aldrig nöjd (jag vill aldrig bli nöjd igen)

Tidningsrubrikerna består av ryktena från helvetets bakgård
Alla bara pratar och dom som har något att säga försöker inte ens tala för där finns ingen som lyssnar
Med ett rostigt skaft i min rygg tuggar jag i mig hela svansen
Tar sig loss från asfalten gång på gång, vissa kunde fortfarande hoppa men det kallades gravitation, storstadsvision

Sara våldtar, rummets tomhet blir ju så dramatisk
Inte utav egen vilja
Och aldrig konstruktiv
Jag tar aldrig något för givet, kärlek är nyanserat
Har vi ögon för varann när vi inte är sexiga längre?
Vi säger fel saker, håller om varandra på fel sätt
Andas inte hela vägen ner i vår lunga , kemikalier, rakblad , avklippt tunga

Liemannens osynliga krypskyttar lurar under bänken på stationen där hon skickligt undviker ämnen som leder någonstans
Folk sover i fosterställning framför såsom bakom kulisserna
Män skär sig i magen med Ica safe och silence Cards och spädbarnen dör på höfterna

Jag vill sträcka ut mina händer i mörkret och mötas av hud
Jag vill krypa tätt intill varje gång solen går ner
och räkna andetag tills den går upp igen
Allt är redan kört
Låt oss vara det mesta av det

Han var så trött på känslan verkligheten bar med sig så han behövde en ny
Innan de ens skiljts åt

Alkoholen du gömt i tovorna i hans hår
Under sårskorporna på dina knän

Jag fann ingen bra perong
Men jag f o r t S ä t t e r
Trots att matchen är avgjord och klockan stannat på den långsammaste tiden
Mina händer luktar bränt kött

Svensk succé i Tour de ski och fortsatt rusning efter bostäder i gödeborg
Låt oss gräva oss till Kina genom sandlådan i parken med våra oklippta tånaglar




Fri vers av Bieffekter
Läst 274 gånger
Publicerad 2014-01-05 21:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bieffekter