Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tis 03:55 spetsiga råttor med holografisk behåring



Och så den
Våldsamt bekrympta ohörbara galenskapen
Vart raden bryts är stundvis av viss relevans
Hysteri kräver genialitet det är något som saknas här
Vad är galenskap utan begåvning svarar smuts upprepning
ett begränsat sinne ett hindrat tänkande en slutenhet
en egoism ett vanligt liv ett mindre sådant av klen tom karaktär
en banalitet något bara något varken av vikt eller ovikt eller
skalbarhet omätbar massa
Noll är mer av värde
Varken eller platsar inte i omfånget eller alfabetet eller
substanserna i formlerna faktorerna sållar bort förståndet till
Befintligheten existensen av
Är inte fysiskt existentiellt biologiskt korrekt
Eller varken eller
Databaser finner allt annat så felet går
Oupptäckt
Hur du ser det som är upp till dig
Finns inget rätt eller fel finns inget fel att belysa

Sätt be framför redan korrekta termer
Så ordlistorna och
förråden dina hör dina böner

stryk över det hela, väggen, du finner nya skavanker
kanske med tiden
vägar ut





Fri vers av Bieffekter
Läst 134 gånger
Publicerad 2018-10-04 14:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bieffekter