Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Celltempel instinktsanstalt - Absorbera allt



Det var aldrig rädslan som gjorde jobbet det var vår litenhet fått drag till bekvämlighet
Så hade vår överlevnad bekommit
Jaktutställningar och vapensamlingar i överflöd
Vapen var semesterbilder troféer var otillgängligheten
Tekniken var kroppsspråk och nätverk
Förmågan att dra näring ur andra blodcirkulationer och volym
Kanske var det rädslan som bekommit
Offer för evolutionen
Rädslan var skepnadsskiftare
men från samma stoft

.

Fyll blomkrukorna med tevatten direkt från spisen
Flå dina gröna fingrar röda
Rötternas vävnad ger vika av värmen
.

Digitala fotavtryck

Gör dig anonym här

.

Främling

Han bar en ton intill stämbanden

Den förintade mig

Behagligt i folkmassan

.

Ni inkräktar mig

Jag tillåter mig

.

Bidar du din tid
Eller löper du linan när du tror ingen ser
.

Hur många andningsorgan besitter ditt väsen
Dina vävnader och dina vätskor

.

Självmord genom helium
För en änglalik röst

.

Bokhyllorna var en komplett samling
tortyrredskap




Fri vers av Bieffekter
Läst 131 gånger
Publicerad 2018-10-04 14:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bieffekter