Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kroppens största organ

Kroppens största organ
Förstånd

Är inte den som inte ännu
Tappat ställningarna
känt
Metallen gett vika under

Förståndet
Är den som
Tvinar sig upprätt i tandtråd runt husfasaderna
De kroppar som absorberar vätan kylan
Förbränner sig till värmen och avgår
Som absorberar väntan
Den blöta tobaken i fimparna bakterierna i filtren
Tjäran kokar och stelnar i blåsorna
Klöser tepåsarna öppna under solen ovan markytan och elementen
Som packar tätt och isolerar i fördriv
Infraröda kroppar
Är hoppet
Ingen vill kännas vid behöver
Generatorerna hela staden
Ovetandes
Förses med

Som vi rinner ur tiden
För en chans till att lokalisera smärtan
Till det
bieffekts insjuknande oupptäckta samvete

Är
Lite tokigt på sned sådär


.

Omdöme författningsförmåga
Det krävs en särskild begåvning för att
Blunda i nacken
Gå inom
Sig

.


Och så vidare

Skriv ut som punkt
Så kan du säga nästan vad som helst
Erkänn dig









Fri vers av Bieffekter
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-04 14:53



Bookmark and Share


  Baystream
"För en chans till att lokalisera smärtan
Till det
bieffekts insjuknande oupptäckta samvete"

Dessa rader kommer få sjunka in. Applåd
2018-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Bieffekter