Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dag 1

 

 

är ljus

bakom

 

i känslan

 

leker skuggorna

 

därborta mot linjers utplåning

ligger drömmar

 

 

och nytt år

 

 

vändbart




Fri vers av in effigie VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-01-06 14:37



Bookmark and Share


  filosofian
vackra små meningar. fri tolkning
2014-01-06
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP