Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nödens tröst


Rikedomens nöd
val och risk för gemenskapens död

Fattigdomens nöd
ger kraft till relationens bröd





Fri vers av Anna ZachriOrs
Läst 299 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-06 15:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna ZachriOrs
Anna ZachriOrs