Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åtrå

Kroppsligt utforskande
lekande lustar
Stark sensuell inlevelse
Sinnliga krafter

Strävanden mot den yttersta njutningen






Fri vers av Anna ZachriOrs
Läst 284 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-01-06 18:09



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
underbart!
2014-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Anna ZachriOrs
Anna ZachriOrs