Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vacker ängel

Vacker ängel finns hos mig,
min hand i din, jag är med dig

Hjärtat slår för ett liv på väg,
till eller från någonting

Är det en flykt eller chans så säg,
kanske bara en vandring omkring

Livet är alldeles för kort som så,
finn därför din egen stig att gå

Vacker ängel finns hos mig,
din hand i min, jag älskar dig




Fri vers av Anna ZachriOrs
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-17 14:09



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Ömsint och kärleksfullt!
2016-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Anna ZachriOrs
Anna ZachriOrs