Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utmattningen

Utmattningen kom som min själs räddare,
en springare med bud om att följa mitt hjärta...




Fri vers (Fri form) av Anna ZachriOrs
Läst 199 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-09-22 07:39



Bookmark and Share


  HelenaW
Tänk att det ska behöva gå så långt innan man följer sitt hjärta. Bra skrivet.
2018-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Anna ZachriOrs
Anna ZachriOrs