Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om livets obeständighet och tryggheten i en envis medvetenhet


Allt flyter

Med vattnets envishet
ska jag nöta fram livet
Ibland fort
Oftast sakta
Panta rei
Allt flyter
Och dofter av nya möten
flyter förbi
Liksom ljumma sommarkvällar
vid grillen
Höstkylan vid fötterna och huvudet
Försöker fastna
Men flyter bort i mysvärmen
hemma vid soffan
I ett leende
I en blick
I en famn
är jag trygg




Fri vers (Fri form) av RW3
Läst 221 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-01-07 00:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

RW3
RW3