Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Droppar blod

En kropp

av kött och blod

Rinner

färgar golvet rött

 

Pälsen uppfläkt

läser köttet

som en bok

 

Droppar

dripp dropp

Rött färgar golvet

 

De har stulet ditt huvud

lilla du

dina tassar likaså

Sticker öronen upp i nyfikenhet?

 

Saknaden är stor å så stor

små harungar skuttar runt

letar men finner ingenting

 

Jägaren myser glatt

trofé på trofé

 

Och här sitter jag med objektivet

redo att fånga din doft

Tji fick jag ..

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-07 19:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP