Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kärlek

Du är min andra halva

det hjärta som jag saknar

Du är en väldig borg

för mitt tunga sinne

Du är vinden

som fyller mina segel

Du är luftballongens helium

som drar mig till himlen

Du är min älskade

mitt oändliga löfte

Jag är den som är 

för evigt låst i din kärlek

Åt vår framtid kastar vi hopp

letar våra fotspår i våra hjärtan




Fri vers av Linil VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-07 19:57



Bookmark and Share


  mare VIP
Underbar!
2014-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP