Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i min dröm

 

..var jag insmetad i choklad

söt krämig ljuvlig som smälte sakta

för jag varm så varm av att springa

uppför en backe som jag aldrig

sett eller känt förut

jag sprang för glatta livet

med andan i halsgropen för

jakten var ett faktum där

skräcken spred sig ner till tårna

var jag frågade om min choklad

fick jag ett ylande tillbaka

av de vilda hundarnas öppna käftar

och dregglande tungor lystna ögon

med bakåtstrukna öron där raggen

gjorde dem till ulvar dom slet och rev

i min dröms sfär där jag sprang

doppad i choklad för att vakna

och inse att jag hade inte fått

något körsbär




Fri vers (Fri form) av mysing
Läst 235 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-01-08 16:08



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Gillar din text ;)
2014-01-08
  > Nästa text
< Föregående

mysing
mysing