Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För dig tar jag mod till mig

Du tog min hand och vann
Ingen visste när jag försvann

Jag ler och hoppas att du förstår
Du är mer än ytterligare ett skrapsår

En dag ska jag ropa högt
Jag har funnit mer än jag sökt

Jag vill att världen ska veta
Att jag nu kan sluta leta

När du inte är med mig står tiden still
Håll om mig för du vet jag vill

Jag är trött på att ta order mer
Tror nästan att det du på mig ser

För dig tar jag mod till mig nu
Finns ingen annan än du

Hemma vill jag inte stanna kvar
När världen är så underbar




Fri vers (Fri form) av AnnaUppsala
Läst 178 gånger
Publicerad 2017-02-02 12:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AnnaUppsala