Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du gav upp

Du tog min hjärta och höll den i din hand
I ett stadigt grep kände du tyngden av min kärlek

Jag kände mig trygg hos dig och villade i ovisshet
Drömde mig bort och planerade en framtid

Du tog mitt hjärta men du orkade inte hålla det
Tyngden blev för mycket och du släppte taget

Så du gav upp på oss och tappade allt vi hade
Slängde mitt hjärta på marken och klev rakt över det

Krossat, ensamt och slitet övergav du mitt hjärta
Jag hoppades på dig men blev sviken igen




Fri vers (Fri form) av AnnaUppsala
Läst 192 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-06-20 15:24



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Väcker tankar och känslor!
Bra skrivet.
2015-06-20
  > Nästa text
< Föregående

AnnaUppsala