Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sårad

Som huggen i hjärtat ligger jag och kvider
tårarna bara rinner och jag kan inte sluta
jag vet att du menar väl
jag vet att du älskar mig

men orden du sa
sa inget alls
gåvan du gav
gav mig bara sorg




Fri vers (Fri form) av AnnaUppsala
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-02 12:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AnnaUppsala