Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vart är vi påväg

Vi sätter oss i bilen
Startar motorn och kör
Inga bälten och ingen karta
Vart är vi påväg?
Vad åker vi från?

Vi kör på några gupp
Åker rakt fram
Allt vi ser är samma enda väg
Vad vill vi se?
Eller vad vill vi inte se?

Vi kommer till ett vägskäl
Stannar vid rödljuset
Blinkar inte
Har vi nog med bränsle?
Kan vi klara denna resa?

En dörr öppnas
Jag stiger ur
Vänder för att ta tåget hem
Stoppar du mig?
Låter du mig gå?




Fri vers (Fri form) av AnnaUppsala
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-15 11:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AnnaUppsala