Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sjungs med en mässande ton och repeterande en längre stund. (en vår"chant") Skrevs vårvintern 2013


Vår ritual

Jag stryker blod på frusen jord
och solen skiner på snön

||: Vakna upp, vakna upp
Vakna upp du skog med mig :||

Det är vår, det är vår
det är vår i skogen

Det är vår, det är vår
det är vår nu




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av aust
Läst 256 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-09 12:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aust
aust