Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Diktskaparna

Varför blir det alltid poesi när vi ligger med varann?
Rytmen i orden, som genomsyrar allt
Våra rörelser,
som formar perfekta meningar i mitt huvud
Och när jag inte längre kan skilja
mitt hjärtas längtan från min kropps trängtan
blir ord och handling ett, liksom vi
Det blir sån där jävla blöt poesi.




Fri vers (Fri form) av aust
Läst 313 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-02 09:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aust
aust