Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tro på mer

Två gånger har du kommit
Två gånger har jag gått
Två gånger har jag givit
mer än jag fått

Så varför vill jag tillbaka?




Bunden vers (Rim) av aust
Läst 307 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-17 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aust
aust