Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andas

Välsmakande mat har passerat mitt svalg
Nu passerar ingenting alls
Hjärtat rusar
Tungan är tjock
och luften står stilla

Att mat kan bli gift!
Jag hatar min kropp
min allergi

Tanken är suddig
Händerna skakar
Fast jag ligger helt stilla
Jag kämpar ner en syremolekyl i taget

1 in, 1 ut
2 in, 2 ut
...

Om några timmar när andningen går lättare
och mitt hjärta lugnat sig
nog att jag törs
kanske jag ska resa mig igen

Och åter gömma mitt hat, i min VILJA ATT LEVA.




Fri vers (Fri form) av aust
Läst 280 gånger
Publicerad 2013-02-15 10:50



Bookmark and Share


  Rhan
Stark text med ännu starkare innebörd..
2013-02-16
  > Nästa text
< Föregående

aust
aust