Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Uppsatser ger mig akut writers-block.


Inte bättre än så här

Gråter vid tomma papper
Över ord som inte är
En skam som inte släpper
Är jag inte bättre än så här?




Bunden vers (Rim) av aust
Läst 307 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-10-10 20:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aust
aust