Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en vind

Julen
svepte in
som en stormvind
virvlade in oss
i sin dans

Vi spelade våra roller
inövade sedan generationer

Nu har vi monterat ner
sceneriet

Granen slokar
vill bli utslängd

En nytt år
har fångat in oss




Fri vers av AA VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-01-09 20:48



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
fint fångat
om julen
om det nya
som kommer

2014-01-10

    Elisabeth Nilsson VIP
Så är det med julen. Men nu är den över. Skönt tycker jag. Fint skrivet.
2014-01-10
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP