Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rädd

jag är så förbannat rädd
att du ska vakna en dag
och se vem jag faktiskt är




Fri vers av Convallium
Läst 306 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-10 03:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Convallium
Convallium