Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ögongodis

kommer du ihåg
din rygg mot min divan
mina strumpbyxklädda ben på varsin sida om dig
våra andetag
oskiljbara
när jag rätade på mig
drog linnet över huvudet
och du såg på mig
som om jag var det enda
– den enda –
som kunde mätta din hunger




Fri vers av Convallium
Läst 326 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-19 19:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Convallium
Convallium