Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Transportsträcka

Målmedvetna lysmaskar,
blinkande lysmaster,
skuggor reflekterar varandras mörker.
Till synes fastlagda stjärnor strålar
överseende över...
intensiviteten i Ingenmansland
där asfalt möter spretig inramning
och alla borde söka sig
hem.




Fri vers (Fri form) av Anette Johansson
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-10 13:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anette Johansson
Anette Johansson