Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Everything has its price!

Everything has its price

But everything is also free

 

Get ready for the future and for love

All you have to do is to be right here and now

 

This is a new era, this is a new time

So let’s live and make love

 

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 332 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-01-10 17:01



Bookmark and Share


  anits VIP
Fina rader.
2014-01-16

    ej medlem längre
Mmm, let´s live and make love varje nu.. Viktigt budskap du så fint förmedlar..
2014-01-11

  Mona J.
Fin! Du är en riktig kärlekspoet :)
2014-01-10

  Ingrid Trolle
Allting kostar
Även kärleken.
Vackert skildrat
2014-01-10

    ej medlem längre
så fint Lars!
2014-01-10

  Tess74
Du skriver positivt och hoppfullt fint. Lets hope
2014-01-10

  louisegirl
Mycket fint!
2014-01-10

    ej medlem längre
Så fint!
2014-01-10

  Angel of love
Absolut, fånga kärlek och närhet.
Älskar bilden till.
2014-01-10

  Ewa-Britt Nilson VIP
Well written
and true all
I will say:
Good luck
to you!
2014-01-10

  Lilla kråkan
Bra skriver vackert tänkt.
2014-01-10

    Elisabeth Nilsson VIP
Visst är det så! Allt har sitt pris. Det gäller att ta tillvara det bästa i livet.
2014-01-10

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Fint kärleksbudskap i din text!
2014-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin