Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spara för en regnig dag

Känslan av förväntan är underbar

det pirrar i hela kroppen

Serotoninnivån är förhöjd

och du känner ett lyckorus

Buteljera! ropar ditt förnuft

spara och häll på flaska!!

Vore det så enkelt

inga problem att överleva

en sträng vinter

Men nej å nej

så enkelt är det inte

Det är Slösa som gäller

som en nyrik miljonär

köper du lättvindig lycka för överflödet

och glömmer morgondagen

Men kanske .. kanske har du lärt något

för det är förnuftigt att lyssna på Spara

litet grand i alla fall

En liten snusdosa plockar du fram

och fyller den med de sista resterna av överflödet

för en regning dag imorgon

För när det regnar så regnar det med besked!




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-11 16:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP