Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt vackra liv!

Mätt i magen men hungrig ändå

Varm i själen men trots det längtandes

 

Lätt i sinnet ¨men ändå tung i tanken

Övervikt i kropp men nätt på tå

 

Livslång erfarenhet men nybörjare trots allt

Varje dag på nytt men gamla ting åter igen

 

Morgon pigg men trött

Stressar men tar det lugnt samtidigt

 

Skjuten av mången pilar

Träffad av 1000 * 1000 Känslor

 

Alla känslor sanna vissa är dolda

Jag lever trots allt.....




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 468 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2014-01-11 16:21



Bookmark and Share


  Eliza-69
Bravo om livet..
2014-01-18

  Linda CH VIP
Snyggt Lars! Du uttrycker tacksamhet trots ambivalensen i livet.
2014-01-17

  anits VIP
Mycket fin livs poesi.
2014-01-16

  Anya VIP
En av dina allra bästa. Tydliga gestaltningar i inledningen. Dubbelheten som vi alla kan känna fångas på ett bra sätt.


2014-01-16

  Teresia Ridell
Rakt, öppet och precis sådär "dubbelt" som mycket av livet ju är.. Bra !
2014-01-15

    Dan Myrbeck
Livet
bra
beskrivet!
2014-01-13

  ResenärGenomLivet VIP
Jättefin dikt...
2014-01-12

  bittemi VIP
Vacker dikt om livet!
2014-01-12

  Lindha W Gustavsson
En av de absolut bästa som jag läst av dig - du får med allt om liv och känslor på ett väldigt konstruktivt och genomtänkt sätt, bravo!
2014-01-12

  Lena Själsöga Keijser
så är
det vackra
livet
2014-01-12

  Angel of love
Och just det är det viktigaste, kram
2014-01-12

  Maiah VIP
låter härligt.... positivt
2014-01-11

  Carina Bendix
Jättebra skrivet! Så känner nog de flesta av oss.
2014-01-11

  Ingrid Trolle
Mycket vackert
skaldat.
2014-01-11

  Ingrid Trolle

2014-01-11

    ej medlem längre
Lars;) Mycket bra!
2014-01-11

    Elisabeth Nilsson VIP
Mycket bra och tänkvärt om livet!
2014-01-11

  annacecilia
Mycket bra, gillar det enkla och tvetydiga :)
2014-01-11

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
En bra text med djup att ta sig till!
2014-01-11

  Destino
Oj så bra
Skrivet !
2014-01-11

  bumerang
Livets dualiteter.
Som det upplevs.
Igenkänningsfaktor
så det sprutar om det.

2014-01-11

  Rozsi.kovacs

fasen va bra skrivet gick rakt in
bravo Lars me like a lot
2014-01-11

  Palett
Känslofullt och kontrastrikt ! Bra text om självanalys !
2014-01-11

  louisegirl
Mycke mycke bra!
Gillar!
2014-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin