Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

On hold

allt jag känner nu
är byggt av luft
moln
spray
något som dunstar
och försvinner

ett garnnystan
som rulllas upp
tills inget blir kvar
inget trassel
inga knutar
bara luft
och andetag

jag har satt mig själv
på hold
stannat
mitt i ett steg
som en seriefigur
på ständigt stillastående språng

och vet ni vad
det gör ingenting
för det räcker med himlens höjd
över taken
och havets öga
som möter mitt

det räcker med skogens alla skuggor
det kan också fylla en människas hjärta







Fri vers av Tillbringaren VIP
Läst 502 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2014-01-11 20:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Om inte annat byggt av fotoner.. vackert och naket
2014-03-10

  aol
underbar känsla och inlevelse,
så fint skaldat vännen,
2014-02-09

  Gunnar Ideström
Dels ÄR du i nuet. En utmärkt plats att vara på egentligen. Dels är du som katten både i vila och mobiliserar krafterna inför ett språng om bara rätt villebråd uppenbarar sig, om så bara i fantasin. Du är laddad och avkopplad, uppkopplad mot kosmos och, som jag förstår det, i ett slags vila utan att falla i dvala. Du fångar det väl. Mycket väl!
2014-01-18

  Lars Hedlin
Du skriver med stor känsla och inlevelse ;)
2014-01-12

  pixter
Kära bringis, om du skriver så vackert om ett tillstånd av stilltje... vad händer då när *play*knappen trycks på?.. Gillar havets öga och skogens alla skuggor...Mystisk, mustig naturmystik
2014-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Tillbringaren
Tillbringaren VIP