Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

erjghriwehguiwhewgvh

 

Om när allt förändrades
dagen då törsten
den väldiga lusten
påträngande
gav vika

Om när fönstret
det lilla, snälla fönstret för sista gången
stängde människan ute
och skingrade kvistarna som ilade genom min hand
vilade stumnade
innan kroppen
dom täta, konkreta händerna
bildade ett mönster

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Billy Andersson
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-12 04:07



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
vi har möjligheten lyfta haken

tycker om dessa smycken
din stämma andas
ja
stark är min vilja säga
2014-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Billy Andersson