Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Polarnatten

Polarnatten börjar när du går
oavsett om det är vinter eller sommar

Jag är så rädd att förlora dig
att jag blir absolut galen
och varje dag gör jag upp
en back-up plan
men glömmer den
när du kommer

Jag hamstar ljus,
spannmål, filtar, choklad
värmare och melodram
för att överleva när du går

Ibland är jag så rädd
att jag mediterar och ber hela natten
... och sen kyssar du mig
och säger "För alltid"

Du tycker att jag är paranoid?
Jag bara älskar dig.
För mycket.




Fri vers av stjärnvinden
Läst 357 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-01-12 18:09



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
o ja så är det
innerlig text
2014-01-25

  axveronika
Vackert om kärlek. Mycket kärlek. Hamstrar ljus, spannmål etc - väldigt bra
2014-01-18

  Hon kallar sig poet VIP
"Jag hamstar ljus,
spannmål, filtar, choklad
värmare och melodram
för att överleva när du går" - bokmärker din text...den är en av mina ...favvos just nu för den mening känns så träffande.
2014-01-12
  > Nästa text
< Föregående

stjärnvinden