Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fredagskvällen

Det regnar hela kvällen
och hon har glömt sitt paraply.

Vi går tillsammans
två tjejer under ett färjglatt paraply
till tunnelbana

Det skulle hända.

Det var för mycket
dubbelbottnade fraser
kastade blickar
romantiska mejlar på jobbet
och nu är det dags att

ta hennes hand –
Gud vad hon är vacker! –
och springa snabbt tillsammans
hundra meter till mitt hus,
öppna dörren – händer darrar – gå in
och slutligen kyssas.

Det skulle hända.

Några timmar sen
dricker vi het te med honung –
jag vill inte att hon blir förkyld –
och kan inte sluta titta på varandra och le.

Hon har bara raggsocker och filten på sig
och vi är redo för andra runda.
Det är bara fredagskväll
så vi har all tid i världen
på oss.




Fri vers av stjärnvinden
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-07-21 13:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stjärnvinden