Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara himlen från mitt fönster

Jag ser bara himlen
Från mitt fönster på kontoret.

När jag blir trött av pappersjobb
Vardagsrutiner
Meningslösa fraser
Oändliga muggar med kaffe
Och allt skit
Tittar jag ut genom fönstret
Och föreställer mig på flyplatsen
Redo att flyga bort

Jag hör flygplansbuller
Och känner flygbiljett i min ficka
Men sen någon frågar mig
Och jag komer från min fantasivärld
Tillbaka till öppen Word fil
Och fortsätter jobba

Men jag kan fortfarande känna
Min biljett




Fri vers av stjärnvinden
Läst 300 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-21 11:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stjärnvinden