Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I sol på stol

 

solen den fina

belönade oss med att skina

när cykelturen den sköna

lät gräset det gröna

lysa och lämna

tankar som ämna

ge oss idéer till trädgårdens fromma

en spalje och en rabatt som blomma

med flera rum som dela

små vrår som blir hela

där krukor och land

dressas med sand

så leran försvinner

och kalken i jorden brinner

nu väntar vi bara på våren

men ändå njöt vi tåren

på bordet och stolen

ute på altanen i solen

 

(c) tk. 

 

 




Bunden vers (Rim) av thyra
Läst 284 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-01-12 19:53



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Vilken tur......kram
2014-01-15

    ej medlem längre
Bra!
2014-01-13

    eva m h
Härlig känsla och härligt flyt i trädgårdsplaneringen
2014-01-12

  axveronika
Vilken härlig tur
2014-01-12

  Ewa-Britt Nilson VIP
G ott att nå
O ch få sol då
T rots vinter än
T änk på vår
* ha känn...
2014-01-12
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra