Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lövdroppars poesi

Under vårregns öppna himlavalv.
Lövdroppar öppnas
där livet andas in.

Efteråt
i det som blir kvar
efter redan bortglömda vårregn
dröjer den svala doften av ett hjärta.

Efteråt
när vågen funnit en vänlig strand
när hjärtats andetag blivit ett minne
täcks marken åter med spirande poesi.




Fri vers av Änglaögon
Läst 358 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-01-12 20:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ljuvligt vackerskrivet!
2014-01-23

  Nina.H
Ljuvlig poesi.. vackert!
2014-01-23

  ResenärGenomLivet VIP
Vacker, skön poesi...en njutning att läsa...
2014-01-17

  Lena Själsöga Keijser
så vackert
målar du
med ord
2014-01-17

  Teresia Ridell
Sinnligt vackert !
2014-01-15

  Lars Hedlin
Mycket bra skaldat;)
2014-01-15

  bittemi VIP
Vacker poesi!
2014-01-13

  ULJO
Så ljuvligt skaldat
2014-01-13

  Lindha W Gustavsson
Suck va ljuvligt! Har snart inga vokabulärer kvar för dina vackra mjuka ömma beskrivande dikter!
2014-01-13

  Bo Himmelsbåge
Fin, mjuk o vacker poesi!
2014-01-13

    ej medlem längre
en smekande underbart mjuk text..
2014-01-13

  aol
underbart skaldat vännen,
2014-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Änglaögon
Änglaögon