Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad gör jag då?

Vad gör jag
när syret plötsligt
tar slut
När alla mina blodkärl spricker
och hela jag
färgas lila
som ett blåmärke

Vad gör jag
när allt omkring mig
suddas ut
När alla färger lämnar
min kropp
som snart är
skrumpen
och torkad
som snart försvinner




Övriga genrer av mitinihai
Läst 294 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-13 08:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mitinihai
mitinihai