Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aj

Kan jag få vila huvudet mot din axel ikväll?
Helst hela natten, och gråta den blöt
Kanske hela dig
Kan du ta hand om mig, klappa mig på kinden och säga att allt ordnar sig
Helst med inlevelse så att jag faktiskt nästan kan tro på det
Kan du ta en hel burk med koffeintabletter för att orka vara vaken
Orka lyssna
Orka klappa
Orka övertyga
Orka torka
Kan du nicka med känsla när jag babblar när jag rabblar upp hur skit livet är fast än att du inte hör vad jag säger för jag får fan inte fram ett ord när jag är ledsen
Kan du ta de där slagen mot magen när jag sparkar och har mig
Kan du krama om mig tills natten blir till dagen? Helst lite för hårt så att jag slipper andas ett tag
Slipper känna
Slipper allt för en liten stund
Och precis innan jag blir medvetslös kan du släppa
Då fortsätter jag babbla och rabbla upp hur skit livet faktiskt är
Och hur meningslös jag är
Och kan du då säga att du håller mig kär
Ge mig lite hopp om morgondagen
Om att jag faktiskt gör något gott
Ge mig en gnutta lugn i magen
Kan du det?




Övriga genrer av mitinihai
Läst 292 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-10-30 16:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mitinihai
mitinihai