Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trygghet

jag ligger
tryggt, ingrävd i din famn
här kan jag andas
det finns inget nu,
inget som kan störa
ångest är för stunden en känsla
som inte existerar
omvärlden
är något som inte
känns av
och allt som river
och som skriker
hörs inte
jag hör bara dina andetag
och hur ditt hjärta dunkar mot min rygg
som tillsammans blir musik




Övriga genrer av mitinihai
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-08 14:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mitinihai
mitinihai