Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ensamt

ensamhet
ensam är stark sa du
men jag känner mig allt annat än stark just nu

ensamheten äter mig
en stor, tom lägenhet där mina skrik ekar
en telefon som aldrig ringer

i hopp om bättre tider röker jag cigaretter
dricker äckligt vin
och lyssnar på fucking Bonnie Tyler -
heartache
hjärtesorg
och ensamhet

i en lägenhet där mina skrik ekar
men inte når ut

jag säger som Kjell Höglund en gång sa:
man vänjer sig




Övriga genrer av mitinihai
Läst 261 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-07-01 21:10



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Det gör ont att läsa
2016-07-01
  > Nästa text
< Föregående

mitinihai
mitinihai