Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

röda lyktor...

 

himlen över stan

är ljus ikväll

snön speglar sig 

och reflekterar

den mörka marken är nu dold

av flingor

hårda, kalla, små

en rad

av röda lyktor

på motorvägens vita sträng

drar mot backen uppför åsen

sakta, sakta

ringlar ormen

och når

kyrkans plats på höjden

belyst med ljus 

som smittar

och ger kvällen nästan dager

 

 

(c) tk. 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av thyra
Läst 342 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-01-13 23:19



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Härligt skriftat!
2014-01-15

  Gisela Nordell
känns så positiv
och vardagsmysig
2014-01-15

  louisegirl
Mycket fint skrivit!
Gillar!
2014-01-14

    eva m h
Gillas!
2014-01-14

  ULJO
Stilig skapelse minsann
2014-01-13
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra