Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
moderna tider?


en fundering

nu när det finns
e-cigaretter
undrar jag försynt
när e-spriten ska komma

t-sprit finns redan




Fri vers (Fri form) av Algotezza VIP
Läst 138 gånger
Publicerad 2014-01-15 09:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP