Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
moderna tider?


filatelist förbi

den räknar inte
taggar på frimärken
som redan splittat en på en vägg




Fri vers (Fri form) av Algotezza VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-15 09:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP