Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
idiom eller idioti?


uppmuntran?

Om du bara ser till
att ta dig i kragen
och kavlar upp skjortärmarna
ska du se
att du kan lyfta dig i håret!




Fri vers (Fri form) av Algotezza VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-15 09:23



Bookmark and Share


  justine fox
Applåd! Tänkvärt.
Har dock inget svar på frågan :/
2014-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP