Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det skall gå!





Det är strängt att flyga med en vinge

läget börjar bli allvarligt

energin är snart slut

förbereder nödlandning




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 437 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-01-16 10:23



Bookmark and Share


    GG
Man måste våga använda sin vinge, men oxå vara rädd om den.

Att nödlanda kan vara att se möjligheterna i nöd.





2015-08-11

  Anya VIP
fin metafor. Glad att diktarjaget har en vinge och inte är vinglös.
2014-05-24

  Connie
Vi är alla änglar med endast en vinge, och vi kan endast flyga genom att omfamna varandra <3

2014-05-22

  Alicia Stenfors
Viljan är viktigast. Om man vill flyga, så kan man!
2014-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP