Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förvåning?


Helt plötsligt drabbade verkligheten mig

Arbetslös-välutbildad



Vi är alla lika illa behandlade när vi verkligen

Behöver hjälp



Systemet kräver


Att alla orkar flytta
Byta inriktning
Byta miljö
Ändra sin tillvaro



Det är valår i år!!!!!!!




Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 159 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-16 18:49



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
det är sant
så länge man är stark och arbetsför
så klara man av att byta utbildning, hitta nytt jobb
men inte när man knappt tar sig ur sängen fast man vill...
2014-01-16

  Larz Gustafsson VIP
Systemet bygger på profitfascism.
2014-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt