Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om man nu får för sig att rösta ändå


Inte så värst långt kvar till valet



Det är först när du
sågat ner trädet
kapat av alla grenar
granskat, kapat upp det
i alla dess rakaste delar
och barkat bitarna
du vet hur kvalitén är!




Övriga genrer (Aforism) av Jack E. Gladh VIP
Läst 254 gånger
Publicerad 2014-01-17 19:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST