Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visdom

Ett löftesrikt år
ligger oskrivet
du gör ditt bästa
för att forma det

Ju äldre jag blivit
har jag insett
att bara jag
i samspel med
andra människor
ritar kartan




Fri vers av AA VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-01-18 01:00



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Sant skrivet!
2014-01-18

  queenia
så fint och sant beskrivet.
2014-01-18
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP